Kurser

Alla kurser hålls på våra lokaler på Ryensvingen 3B, 0680 Oslo.

Vi har olika kursinnehavare, med olika erfarenheter som arbetar med sina styrkor inom området. De är alla skickliga och inspirerande, vilket vi är mycket stolta över. De arbetar för att dela sin kunskap och ge kursdeltagarna bästa möjliga uppföljning och anpassning när de är på kurs med oss.

Samtidigt söker vi ständigt nya kurser för att utveckla både oss själva och salonerna i linje med industrins utveckling.

Genom att få få deltagare på kurser i taget är det lättare att anpassa sig till de olika behoven. Vi vill att våra kurser ska anpassas till dem som behöver en förfriskning på apparater, eller de som behöver träna på en viss apparat eller behandling. Detta har också fördelen att vi kan köra de flesta av våra kurser under en dag, så att du inte behöver vara mycket borta från salongen / jobbet.

Vi har även utbildning i hudvårdsprodukterna som vi säljer, ultraljud, diamantslipning, kristallslipning, högfrekvens, galvanisk, multitower (Ett komplett torn med maskiner. Kurser är gratis när du köper en maskin.

Se vår kurskalender här: Kurskalender

Vänligen kontakta oss för registrering eller om du vill ha mer information. Du kan nå oss via post: post@hudpleiegrossisten.no eller på telefon: 47976800, på vardagar mellan 09:00 och 17:00.

Kurser beställs senast tio dagar före.
per sida
Sätt fallande sortering

8 objekt

per sida
Sätt fallande sortering

8 objekt

Jeg samtykker til  innsamlingen og prosseseringen av min personlige informasjon.